DE EERSTE REEKS NIET-ANGSTWEKKENDE BEVEILIGINGSTERMINALS TER WERELD.

In deze tijd is beveiliging niet meer weg te denken. Overal kom je op publieke plaatsen beveiliging tegen die ons beschermen tegen kwaadaardige bedoelingen. Helaas versterkt de huidige beveiliging het angstgevoel van de burgers. De rudimentaire esthetiek geeft wellicht onbedoeld het gevoel van onveiligheid.

Vanuit een vaste bollard heeft onze fabriek, in samenwerking met het architectenbureau SANAE, een cover ontwikkeld die  alle beveiligingseigenschappen van de bollard behoud (botsbestendigheid van een auto op 50 km / u), terwijl het design prachtig staat in het straatbeeld.

Deze cover maakt de bollard zowel nuttig als multifunctioneel en elimineert het angstwekkende effect van anti-terroristische producten door de bollard binnenin te verbergen.

Deze covers kunnen in vele vormen worden geleverd zodat ze toepasbaar zijn in verschillende omgevingen. Met dit brede assortiment zijn ze toepasbaar in vrijwel iedere architecturale uitdaging.

Ten slotte wordt het materiaal waaruit deze covers bestaan, erkend en getest als depolluting, antibacterieel, zelfreinigend en waardoor chemicaliën en bacteriën niet hechten en uit de ruimte worden verwijderd.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en ontwerpen.

Wij beantwoorden graag uw vragen qua mogelijkheden ontwerp en ontvoeringen neem dan gerust contact op, of download de brochure

Verlichting