DE EERSTE REEKS NIET-ANGSTWEKKENDE BEVEILIGINGSTERMINALS TER WERELD.

De huidige beveiligingscontext verplicht steden, administraties en sites die het publiek hosten zich te wapenen tegen mogelijke terroristische aanvallen. Helaas versterkt standaarduitrusting, met een rudimentaire esthetiek, het gevoel van onveiligheid.

Vanuit een vaste beveiligingsterminal heeft onze fabrikant, in samenwerking met het architectenbureau SANAE, een afdekking ontwikkeld die toelaat om alle beveiligingseigenschappen van de terminal te behouden (botsbestendigheid van een auto op 50 km / u), terwijl aanpassen aan een intelligent ontwerp.

Deze afdekking maakt de terminal zowel nuttig als multifunctioneel en elimineert het angstwekkende effect van anti-terroristische producten door de terminal binnenin te verbergen.

Deze terminals kunnen vele vormen aannemen om zich het beste aan te passen aan de architecturale uitdagingen van de projecten.

Ten slotte wordt het materiaal waaruit deze skins bestaan, erkend en getest als depolluting, antibacterieel, zelfreinigend en waardoor chemicaliën kunnen worden verwijderd.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en ontwerpen.

Wij beantwoorden graag uw vragen qua mogelijkheden ontwerp en ontvoeringen neem dan gerust contact op, of download de brochure